Снимка: БГНЕС
fallback

33-годишен българин, работещ в селското стопанство, е убит след побой в Италия, съобщи БНР.

Тялото на убития българин е намерено в изоставена селскостопанска сграда близо до Сибарич, туристическо градче на Йонийско море в южната област Калабрия.

Карабинерите са пристигнали на мястото веднага след подадения сигнал и са индентифицирали жертвата като български гражданин с инициали К.А., роден през 1977 година във Видин и с постоянно местожителство в град Брегово.

Според информация на италианските власти, цитирани от агенция АНСА, българинът е починал вследствие на нанесен побой с ритници и юмруци.

Предполага се, че убийството му е станало при спречкване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Бай Мангал

преди 13 години

Бог да го прости човека!Жалко , че нашите млади и работливи младежи трябва да се трудят при такива тежки условия извън България!Политиците ни трябва да се замислят и вместо да сеят навсякъде омраза и да се карат за несъществени за народа неща, трябва да осигуряват работни места и да развиват икономиката , а не да я унищожават и приватизират!Само тогава може да се прави и реформата за пенсионирането!

47

бреговчанка

преди 13 години

За сведение на пишещите тук, момчето е нормално, чист българин, а не *** има семейство и деца, и както много нещастни българи е принуден да изкарва прехраната си в Италия. Нямате и представа как се работи в Калабрия - драскачи!

46

Мимоза

преди 13 години

Като чета коментарите и си правя мнооооооого изводи за коментиращите тук! Толкова много неграмотни, психически неуравновесени и комплексирани хора на едно място! Ужас! НАИСТИНА ЛОШ МАТЕРИАЛ, КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА последните 20 години, а и преди това.По темата: Да почива в мир това младо момче и дано близките му намерят утеха!

fallback