Снимка: БГНЕС
fallback

Спасителният тунел, през който трябва да бъдат измъкнати блокираните на повече от 600 метра под земята чилийски миньори, достигна до тях, съобщиха световните агенции.

Предстои спасителите да укрепят стените на тунела с метални обръчи, за да може в него безопасно да се спусне специална капсула, която да извади 33-мата миньори, прекарали вече 65 дни под земята.

Oще по темата

Министърът на здравеопазването Хайме Манялич съобщи, че операцията по изваждането на мъжете от подземния им капан може да започне във вторник. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 13 години

Една от малкото положителни новини в тоя сайт, а вече успяхте и в нея да се сдърпате - браво!

22

Анонимен

преди 13 години

Наистина, синтезирайки повечето коментари и аз си правя извода:-много народи са ни изпреварили не по благоденствие(плазма тв, банани, мерцедесчета), а по човечност - вече месеци наред чилийската нация е сплотена за спасяването на обикновени работници-хората по света имат други ценности - ако нашите издания се пълнят всеки ден с простотии коя пайнерка как заменила някой *** футболист; то на други места хората се молят за спасението на минйорите(бедни :), неизвестни и непознати)-Успех на всички!

21

Методий

преди 13 години

Не се отвращавам от латиница. Отвращавам се от това, че използваш чужда азбука, за да пишеш на родния си език.Така, както използваш и чужда държава, а не родната си.И двете, вероятно, поради собствената си неспособност да се справиш.

fallback