Снимка: БГНЕС
fallback

Барак Обама нарече отвратително и обидно изявлението на Махмуд Ахмадинеджад, с което иранският президент намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Oще по темата

В интервю за Би Би Си американският президент изтъкна, че подобно изявление в Ню Йорк, станал жертва на атаки на ислямисти, е непростимо.

В четвъртък в словото си пред Общото събрание на ООН Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

331

Анонимен

преди 13 години

Господ им каза истината ,че са юдеите са синове и дъщери на дявола и те го разпнаха,...и какво постигнаха?! Нищо учението на Христрос процъвтя и благодарение на християнските ценности европейските народи постигнаха този духовен и икономически подем,така ,че господа *** ,колкото и да се напъвате истината винаги побеждава и днес целия свят разбра що за (хора)сте вие ( богоизбраните)и единствената ви опора останаха продажните западняшки политици и дезинформационните ви медии....

330

Анонимен

преди 13 години

Истината болииии,нали *** ? Президента на Иран ви каза в прав текст това дето и малките деца го разбраха ..... явно е ,че и вашите услужливи уж (свободни) меди вече не могат да промиват мозиците на хората по света ,та затова са тия отчаяни напъни за тотален контрол над интернет ,но винаги е било така когато змята умурала най-много хапе....

329

Анонимен

преди 13 години

до 311: Като плюеш по хората и ги обрисуваш така ярко, всъщност си правиш автопортрет, пъпчив и дебел чифутино!

fallback