Разочарованата Алесия Манчини. Снимка: БГНЕС
fallback

Опасността Италия да се сдобие с първата транссексуална "Мис Италия" отпадна, отбелязва авторитетното издание "Кориере дела сера".

Двадесет и четири годишната Алесия Манчини, която беше набедена в дните преди началото на конкурса, че е била мъж, но е станала жена оперативно, отпадна още преди финала.

Алесия бе отхвърлена в неделя вечерта заедно с още няколко участнички в първия кръг на конкурса чрез гласуване на техническото жури и чрез гласуване на телевизионните зрители по телефона.

Това подейства зле на кандидат-миската, която се разплака след решението на журито.

Тя обаче си призна, че е разстроена не толкова от отпадането си, колкото от обвиненията, че в миналото е била мъж.

Младата дама, която е "Мис Лацио 2010", сподели, че по принцип уважава транссексуалните, но допълни, че всичко това й е направило лоша реклама. 

За Манчини обаче все пак има минимален шанс да се върне в битката за титлата, която ще бъде тази вечер.

Oще по темата

На финала телевизионните зрители ще имат правото да гласуват за връщането на няколко момичета в конкурса.

Тази нощ почетен гост на състезанието за най-красива италианка се очаква да бъде София Лорен, след като Шарън Стоун отмени участието си заради апандиситна криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анчо

преди 13 години

Тая русата ли бала мъж?

30

Анонимен

преди 13 години

Абе, не знам мъж ли е жена ли е, ама ние какво да кажем като си имахме как и беше името- на крокозъбела от Перник? А, че и на Мис свят ходи да ни срами! Това е 100 пъти по-зле!

29

tutankhamon661

преди 13 години

Само не разбрах кой и защо е казал, че е била мъж. Ако просто някой го е подхвърлил без доказателства, говори твърде лошо за наивността на хората. Така всеки може да говори лъжи, за да се освободи от конкуренцията. Сигурно компроматът е бил пуснат от фен на друга участничка.

fallback