Израелски полицай охранява граничния пункт в Ейлат между Израел и Египет. Снимка: БГНЕС
fallback

Няколко взрива от предполагаема ракетна атака избухната в южното израелско пристанище Ейлат. Полицията смята, че ракетите са изстреляни от съседен Египет.

„Рано е да се каже, но може да се допусне, че са дошли от юг“, заяви местният полицейски началник Моше Коен, имайки предвид Синай в Египет, съобщи Reuters.

В Ейлат е имало три или пет експлозии, които не са нанесли щети. Градът е популярен курорт.

Междувременно ракета удари и хотел в йорданското пристанище Акаба на Червено море. Ранени са четирима души, съобщи йорданското министерство на вътрешните работи.

Ракетата е изстреляна извън територията на Йордания малко преди осем часа местно време. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

отгоре

преди 13 години

нещо много се разпищовихте ,нахранихте се пийнахте широко ви е около врата и взехте да си посягате скоро ще мирясате малко катаклизми добре ще ви се отразят

55

Mango

преди 13 години

до:56 Проблема ни брат е, че маме 10 % много кофти материал,който дърпа назад!Трябва да ги възродим и превъзпитаме!

54

Анонимен

преди 13 години

"Проблема на арабите е, че са мързеливи, прости и бедни"А евреите са само мързеливи , и най големия им късмет е че арабите са прости,а за беднотията да не говорим защото и ние сме бедни повечко от арабите и знаем защо ? Защото и ние сме прости не по малко от арабите.Ако тази красива земя България, пълна с вода и зеленина я бяха дали на евреите щеше да изглежда както райска градина. Знаете ли какво богатство е това ? Народа ни е безверен и варварски, Жалко!

fallback