Британи Мърфи. Снимка: БГНЕС
fallback

Ново изследване върху причините за смъртта на американската актриса Британи Мърфи и съпруга й, сценаристът Саймън Монджак, разкрива, че става въпрос за плесен, която се образувала в дома им, съобщава TMZ.

32-годишната Британи почина през декември 2009 година от сърдечен удар, който според съдебните медици е предизвикан от остра пневмония, тежка анемия и интоксикация с многобройни лекарства.

Пет месеца по-късно Саймън почина в къщата им от същите причини като съпругата си.

Градският отдел по здравеопазване в Лос Алджелис извърши допълнително разследване на двойната смърт и то доведе до нови заключения, според които плесента, открита в жилището, е била ключов фактор, довел до трагичната им смърт.

До новото разкритие се е стигнало, след като майката на Британи - Шарън Мърфи разрешила на разследващите да влязат в семейната къща в Холивуд.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 12 години

Това не плесен я туберколоза

51

Хиената

преди 13 години

Дами и господа , плесента е сред нас. Когато Ви замирише неприятно от климатика вкъщи и от климатика в колата познайте от какво е . Да, познахте.

50

Марита

преди 13 години

Не само в "От местопрестъплението", имаше нещо подобно и в "Д-р Хаус", така че явно разследващиете не са открили топлата вода сега. Жалко, че Британи и мъжът й не са имали някой като Хаус докато още е имало надежда...

fallback