Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Произведеният по специална поръчка автомобил "Бентли", собственост на Самуел Ето'о, който беше откраднат през март тази година, е бил засечен в сряда на унгарско-сръбската граница.

Ценният автомобил на камерунския футболист, който играе в Интер, беше откраднат на 19 март, когато Ето'о го беше дал на съотборника си Марко Арнатувович, сега нападател във Вердер.

Тогава италианската агенция АНСА посочи, че колата за 150 000 евро е била открадната пред хотел Шератон в Милано и оттогава следите й се губят.

Издирването е продължило до сряда, когато при проверка на документите унгарските митничари установили, че серийният номер е този на автомобила на Ето'о.

Бентлито в този момент е било управлявано от украински гражданин, който не знаел, че кара откраднат автомобил. Мъжът е задържан от полицията.

Преди три години пък изчезналият джип BMW Х5 на Дейвид Бекъм беше открит и конфискуван в Македония.

Джипът е бил управляван от двама български граждани, които като част от престъпна мрежа са откарали автомобила от Гърция до Дебър.

Там го предали на македонски граждани. След конфискацията в него пък се возеше македонският вътрешен министър Гордана Янкуловска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

berti

преди 13 години

JUGO MAFIJA

27

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какво му харесват на това Бентли. Гледам, че даже и мрежа за пиленца са му опънали за решетка. Сигурно е конкурс за най-богат и същевременно *** купувач.

26

Манго

преди 13 години

бааа мноу йофтину туй Бентли вааа.брадчеда Ето май е скатал кинти от ддс

fallback