Снимка: БГНЕС
fallback

Семейството на Майкъл Джексън потвърди, че ще бъде проведена паметна служба в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, предаде АФП.

11 000 билета за службата ще бъдат раздадени безплатно, съобщи фирма за връзки с обществеността, представяща семейството.

Поклонението ще се проведе във вторник от 10 часа (7 часа българско време) и е организирана от AEG.

Залата побира 20 000 души.

По-рано беше съобщено, че Краля на попа ще бъде погребан в неделя.

Междувременно в интервю за телевизионната компания Ен Би Си бившата съпруга на Майкъл – Деби Роу, заяви, че възнамерява да се бори за попечителство над 2-те си деца.

Oще по темата
26 юни 2009 01:56
318
Телевизията съобщи, че Роу е готова да се подложи на всякакви тестове, включително ДНК, за да докаже, че тя е биологичната майка на Принц Майкъл, на 12 години, и Парис, на 11.

Деби Роу бе омъжена за Джако три години – от 1996-1999 г.

Според телевизионния канал Роу също щяла да се опита да издейства ограничителна заповед, с която да държи бащата на Майкъл, Джо Джексън, далеч от децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

а дали?

преди 14 години

Абе как ги пишете тея дълги коментари !!?!?! Наистина ако е бил зле физически и *** SONY е видял, че не може да се справи с турнето, за да си върне парите може да са му "помогнали", защото мъртъв Майкъл печели повече от жив Майкъл, както каза гадния му баща, но не мисля, че е имал чак толкова големи задължение към Сони - Майкъл е държал правата от всички песни на Бийтълс все пак - човек няма как да фалира с такъв актив ?! Не мислите ли ?! Истината все някога ще излезе наяве ....

122

Фенка

преди 14 години

Много покъртително мнение на natalie portman1 & Alexandra! Обаче моето виждане относно *** на Майкъл Джаксън е, че той не е починал от естествена смърт, както излиза в коментара на natalie portman1 & Alexandra. Той или сам сложи край на живота си, или някой му помогна за това. Излезе официално опровержение на информацията относно състоянието му лъжа е, че е ходил с перука, защото нямал коса, тежал бил 50 кг, бил анорексик и т.н. глупости. Не, че не е имал заболявания, но те не са причина за *** му. Майкъл го унищожи злобата, тежкия живот изпълнен със самота и неразбиране от обществото, безбройните експерименти на лекарите върху външния му вид, безкрайните дела от гладни за пари *** и т.н. Да не говорим за жестокото отношението на баща му към него още от дете, несполучливи бракове и т.н. Славата и мъката се отразяват на всяка една личност. На почти всички световноизвестни личности животът им завършва по този начин или със самоубийство, или чрез убийство. Най-вероятно (не е много сигурно, разбира се) ще излезе официално становище за смъртта му, че е естествена, заради застраховките, които са му направени за живота. Истината може би никога няма да излезе. Най-лесно е да се приключи случая с естествена смърт, но това няма да бъде вярно. За цял свят това беше ШОК, за фенове, за близкото му обкръжение роднини, приятели, организатори на турнето. Ако той е бил толкова зле здравословно, най-малкото, неговата кончина нямаше да е изненада за близките и приятелите му, а всички те са шокирани. Най-озадачаващото е, че обаждането на 911 за повикване на линейка в дома на Майкъл, човекът говореше много спокойно: Човек на 50 години, в безсъзнание... Ами това е МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН, бе! Кажи по телефона Това е Майкъл Джаксън, в безсъзнание е. Бързо!. Всичко е много странно, като че ли се действаше по план. Веднага заваляха продажби, реклами, търгове. Организацията беше пълна. Не мога да приема истината, че Майкъл е починал от естествена смърт. Това е невъзможно, поне не сега. Винаги се е спекулирало, спекулира се и ще се спекулира около личността на МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН. Всичко живо печели на негов гръб. Никога няма да приема истината, че Майкъл е починал от естествена смърт!

121

do 112

преди 14 години

ti trqbva da stane6 jurnalistka. za purvi put 4eta tolkova dulug komentar ot na4aloto do kraq s interes, i mnogo dobre si podrejda6 misalta... hehe pohvalih te :)) ama seriozno go mislq..

fallback