Снимка: БГНЕС
fallback

Умопомрачителна рекордно ниска температура от минус 49 градуса бе измерена в словенския град Комни, съобщиха местните медии.

Медиите и властите в страната призовават хората да се пазят, а онези, които имат пиърсинг - метални обеци по различни части на тялото, въобще да не излизат навън и да не се застояват по-продължително време на студа.

Според лекарите пиърсингът може да доведе до тежки измързвания по тялото и да се стигне до лоши последствия за здравето на хората.

Тази сутрин в Спешния медицински център в Любляна бяха настанени двама души за лечение, чиято телесна температура бе паднала критично.

През почивните дни се очакват нови ниски температури и метеоролозите призовават хората да не подценяват студовете и да не остават продължително време навън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

koman4a

преди 14 години

Големи *** дето не виждат по-далеко от носа си са се навъдили в този форум.За всичко РФ са виновни,даже и за хвърлянето на атомната бомба над Япония.Нищо,че тогава РФ не е съществувала.Че сте *** *** сте,но аз да взема да ви предам един урок по география.

49

снежко

преди 15 години

Само който не живял в Словения не може да си представи какъв студ е на границата с Австрия.И по-специално на Караванкентунел!!!

48

vde

преди 15 години

защото се порових по доста от големите метеорологични сайтове и някак си никъде не намерих такъв рекорд. А в големите информационни също няма.

fallback