Снимка: БГНЕС
fallback

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Сабина

преди 13 години

До колкото виждам всички сте настроени писимистично към предсказанието на Ванга, но това предсказание го има написано в една от книгите и, това че не е ставало на въпрос не означава, че не е съществува. Тя предсказва, че една от водещите държави ще бъда изравнена с земято от водата. Предказа и идването на "царя" в България и управлението му..... Който иска да вярва, но хората са казали за мъртъв кажи добро или нищо не казвай.Така,че имайте уважение към паметта на Ванга!

97

няма значение

преди 13 години

Добре, мразя тъпите шизовреничнини *** с техните масони. Но в САЩ има страшен спор дали обама е роден в САЩ или ИНДОНЕЗИЯ. Южните (селски, ККК и ред нек) Щати спорят и се мъчат да го свалят заради това. За това не се сетих те а?Ванга е от Петрич и ако кажеш лошо за нея тук ще ядеь най-малко бой.

96

Стойков

преди 14 години

напълно съм съгласен с теб .. а пак отгоре на това съм от ПЕТРИЧ и мога да кажа само хубави неща за нея .. помагала е й на моето семейство :)

fallback