Явка. Снимка: БГНЕС
fallback

Иранските сили за сигурност задържаха два гълъба шпиони в централния град Натанз недалеч от завод за обогатяване на уран в страната, съобщи днес в. "Етемад Мели".

Единият гълъб бил заловен близо до завод за производство на розова вода в град Кашан, който се намира на десетина километра от завода за обогатяване на уран, съобщи анонимен източник, цитиран от вестника.

Птицата носела метална халка и невидими фибри.

"По-рано този месец беше заловен друг черен гълъб, той носеше синкав метален пръстен с невидими фибри", каза още същият източник.

Заводът за обогатяване на уран, намиращ се между градовете Кашан и Натанз, е център на иранската ядрена програма, която от пет години е причина за споровете между Техеран и западните страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

преди 15 години

Преди време, повече от 10 години, британските учени бяха свързали електроди в мозъка на котка и получаваха картина от очите и. Верно, с много лошо качество, но...

22

преди 15 години

Всяка вечер като седна пред компа в къщи и на прозореца ми се появява един гълъб.Дали и той не е разработка на военните????Сега вече знаят колко цигари пуша и през колко минути посещавам ***.

21

...

преди 15 години

xaxaxa novo 20 :) novata versiq na james bond 007 sega ustana da izmislqt i hlebarki 6pioni :D

fallback