Снимка: Булфото
fallback

Стопанка на 60 котки е принудена да се раздели с 50 от тях.

Това е наредил съдът в Леуварден (северна Холандия).

Засега домашните любимци живеят в пълна идилия с възрастната жена.

Те се разхождат из всички стаи на къщата и мяукат в градината.

Промените идват, след като съседи подали жалба в общината, която решила, че най-малкото наказание за подобно съжителство, е да бъде наложена глоба на собственичката на домашни любимци.

Жената оспорила решението в съда. Той обаче взел страната на съседите (и общината), и счел, че 60 котки наистина са твърде много за една къща.

Все пак съдът дал срок на стопанката да им намери нов дом до 1 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Станимира

преди 15 години

Наистина 60 котки са много,но милите котенца...Къде ще живеят ако никой не ги иска?Аз много обичам котенца!Съседите и другите хора не са справедливи~

36

ivo-DE

преди 15 години

нищо нищо! Нека всяка една от тези 50 "излишни" котки да донесе по 9 нещастия на съдиите!!! Стават 450 ХАХАХА!!!Тази гейска страна пак ще стане 17-тата провинция и ще се оправи.Защото може да има толерантност към и наркомани там нали???

35

Иван

преди 15 години

На всички любители на котки, кучета и пр. домашни животни бих искал да дам един съвет: посетете няколко лекции в областите паразитология, зоология на безгръбачни животни, микробиология, вирусология, или прочетете няколко достъпни статии свързани с жизнените цикли на класически *** у човека. Абсолютно недопустимо е в XXI век: 1) да се стимулира безконтролното размножаване на изкуствено създадени биологични видове/подвидове, каквито са домашните животни; 2) да се осъществява физически контакт между хора и животни, които са еволюирали като системи за развитие на ***, причиняващи болести при човека. Забележете, че част от тези болести могат да причинят вашата смърт, или още по-зле - на вашите деца; и уви, не можете да контролирате хигиенните навици на едно животно, ако ще и през ден да го водите на лекар.

fallback