Снимка: zegood.com
fallback

Най-малко 44 души, повечето от тях деца, отиващи на училище, се удавиха, след като автобусът им падна в река, в западна Индия, предаде "Ройтерс".

Злополуката е станала във Вадодара, на 90 км от главния град на щата Гуджарат, Ахмедабад.

По всяка вероятност водачът е загубил контрол над машината и след като се блъска в мантинелата, автобусът е паднал от моста във водата, уточнява представител на местната полиция.

Според спасителите досега са извадени 44 от загиналите, но 16 от децата все още не са намерени.

Злополуките по пътищата са често явление в Индия. Главните причини са лошото техническо състояние на колите, претовареността и неспазването на правилата за движение от водачите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

t5324g32

преди 16 години

"Претовареността" на пътищата е световно явление. Хората стават все повече, а цените на автомобилите все по-достъпни, както и старите автомобили на безценица. Миналата година трябваше да ходя до Серес, Гърция с колата за да купя ваксина която не се продава в България. Толкова коли и липса на места за паркиране не съм виждал и в пиковете часове в централната част на София.

2

нел

преди 16 години

Тази трагедия е ужасна, като българската при река Лим. Жалко за дечицата.

1

КАТ

преди 16 години

Цитат: "Злополуките по пътищата са често явление в Индия. Главните причини са лошото техническо състояние на колите, претовареността и неспазването на правилата за движение от водачите."Сменете Индия с България и пак всичко ще е вярно. :(Жалко за жертвите.

fallback