Принц Хари по време на военно учение. Снимка: dailymail.co.uk
fallback

Принц Хари, който е трети в реда за наследяване на британската корона, ще се завърне във Великобритания, след като в продължение на 10 седмици беше със своята военна част в южноафганистанската провинция Хелманд.

Най-вероятно днес британското министерство на отбраната ще излезе с официално изявление по случая. Хари е първият член на британското кралско семейство, който беше изпратен на предната линия след чичо му Ендрю.

Според предварителното споразумение с британските медии, тайната за присъствието на принца в Афганистан е трябвало да бъде запазена за 4-те месеца на престоя му в централноазиатската държава.

В замяна на това редица журналисти получиха възможност да го посещават на място.

Британското министерството на отбраната бе принудено да съобщи официално, че Хари е в Афганистан, след като американски сайт разпространи информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

rowena

преди 16 години

Сега и за него ли да седнeм да мислим?! Той е принц нищо му няма. Както сам казва не му се стои само зад зидовете на дворците.Скучае момчето и тази мисия му идва като вълнуващо приключениe. Eдни рейнджъри отиват в Афганистан заради пари други за забавление.

2

Сиготури Накура

преди 16 години

Цели 10 седмици ли му трябваха, за да си направи 20 снимки с камуфлажна униформа? Или го е обзела носталгия по колежанските години и се е отдал на палави игрички в спалнята със загорелите войници? Последното е по-вероятно, като се има предвид, че в мъжки колежи като Итън над 80% от тинейджърите стават участници в поне едно хомосексуално сношение.

1

Швейк

преди 16 години

Te англичаните са сърбали попарата на афганистанците през 20- те години, та още им държи влага. Пак ще го ядат д........я.

fallback