Това е истинско, но и фалшификатът бил добър. Снимка: racing
fallback

Всеки, купил си фалшив “Ролекс” или имитация на “Гучи” ще разбере това от бегло сравнение с оригинала. Но при Ферари не е така, пише ВВС.

Италианската полиция обяви, че е разбила престъпна организация в Сицилия, произвеждала фалшиви коли със световно известната марка.

Имитациите на Ферари са се продавали онлайн в интернет под цената на оригинала – мечта за онези, които не могат да си позволят истинската кола.

Фалшификатите на автомобила са толкова добри, че нетренираното око не може да направи разлика, твърдят разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

преди 15 години

ave qw q go snimai toq i dai link da sa posmeim i nii

14

gogo

преди 16 години

auu i sega kak da razbera moito dali e falshivo :((

13

КОЛИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ

преди 16 години

автомобилите се правят по специфичния за южните райони тертип!!! И НЕ СА ЕДИНСТВЕНИТ. Това си е редовна практика на дребните мафиотчета!!!АВТОМОБИЛИТЕ НЕ СА ФАЛШИВИ!!!!!!!Това е най обикновено изнасяне на части - ОРИГИНАЛНИ!Офицялно НИТО БАНДИТИТЕ НИТО ФЕРАРИ ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ че колите са ОРИГИНАЛНИ!!! ЗАЩО И ЗА 2-те страни е неизгодно. Това обаче само на журналиста не му е ясно щото не е в час! СТАТИЯТА НЕ Е НИЩО НОВО!!! Това винаги си е така и винаги ще си е традиция по тия райони. Един жокер за журналиста => за да е в час следващич път да провери защо засртаховките на един автомобил в една и съща страна Италия има разлика в цената 2 3 пъти! Както и да се осведоми за какво протестират толкова много хората от юга и С КАКВО СЕ ОПРАВДАВАТ компаниите!Айде бонус от мене

fallback