В Италия ревнив мъж, подозиращ жена си в изневяра, се скрил в багажника на колата й. По този начин той се надявал да разобличи порочните връзки на жена си. Но тази „тайна операция“ се провалила с трясък, предаде РИА Новости.

Представители на правоохранителните органи разказаха пред журналисти подробности от този куриозен случай.

След като се натъпкал в багажника на колата, домораслият детектив, страхувайки се да не се задуши, открехнал капака, но го държал с ръка, за да не се захлопне по време на движение.

Жена му, тръгвайки на работа, решила по пътя да зареди колата. Когато работник в бензиностанцията, който наливал бензин в резервоара, забелязал стърчащите от багажника на колата пръсти, решил, че жената превозва труп и веднага се обадил в полицията.

Органите на реда задържали жената и отворили багажника на колата й. Виждайки изплашения си съпруг, жената отначало се стреснала, а после се разсмяла.

Ревнивецът признал пред полицаите, че това е единственият начин да хване жена си „в крачка“ и да разбере с кого му изневерява. Органите на реда се отнесли с разбиране към това признание, но посъветвали подозрителния съпруг занапред да не се завира в багажника на колата, защото там, според правилата за безопасност на движението, е забранено да се возят хора.




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase