Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Украйна съобщи рано тази сутрин, че Русия е извършила атака с дронове срещу Киев. По предварителна информация няма пострадали или щети, предаде Ройтерс.

До 10 безпилотни самолета са били унищожени при приближаването им към града в района около Киев, заяви Сергий Попко, ръководител на военната администрация на Киев, в приложението за съобщения "Телеграм".

Той добави, че пълните оценки за размера на атаката ще бъдат направени по-късно днес.

По-голямата част от Централна и Източна Украйна бяха под тревога за въздушно нападение тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Боби

преди 3 седмици

До Абе 1. 70% от Ленд Лиз се праща в СССР след Курската Битка където е пречупен гръбнака на силите на вермахта 2. от 13000 танка модерни М4 Шърман са само 4500 като 3000 са с късо оръдие и 1500 с вече сериозното противотанково дълго оръдие но те идват 1945 година както се казва за парада на победата 3. НАЙ-ВАЖНОТО от ЛЕНД ЛИЗ не са танковете и самолетите а 400000 Камиони и 600 влакови композиции които реално осигуряват след 1943 година ЛОГИСТИКАТА СПОСОБСТВАЛА ПОБЕДАТА НАД ВЕРМАХТА УЧЕТЕ ИСТОРИЯ

74

Анонимен

преди 3 седмици

До 59.Русия печели 2 Световна война благодарение на жертвите който е дала.ФАЩ и неговите съюзници благодарение на това ,че Хитлер праща цялата си армия на източния фронт остават да да влязат във Франция и Италия.Русия не е получила никакви оръжия от ФАЩ осве един заем ,ако не беше Русия ,ФАЩ и Англия днес нямаше да съществуват като държави.

73

Петър

преди 3 седмици

ФАЩ трябва да бъдат ликвидирана като държава ,ако ще това да струва краят на човечеството .

fallback