Снимка: БГНЕС
fallback

Първата дама на Украйна Олена Зеленска не иска да вижда съпруга си Володимир Зеленски като президент в бъдеще.

"Не искам той да бъде президент в следващ мандат", заяви Зеленска в в подкаста на The Economist.

Тя е убедена, че двамата трябва да намерят нещо и са  достатъчно креативни, за да измислят интересни дейности.

Тя описа бъдещето на семейството им след войната.

"Семейството ни отново ще бъде заедно. Ще живеем заедно, със съпруга ми и децата. През цялото време. Ще си вземем ваканция и ще отидем някъде, където и да е, но заедно четиримата. И тази ваканция ще е дълга - цял месец. И след това ще мислим какво да правим по-нататък аз и той", сподели Олена Зеленска, цитирана от "Украинская правда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 5 месеца

Ми нали милиарди откраднаха?!? Гледат да се измъкнат по терлици!

115

Една жена

преди 5 месеца

Не те е срам!!! За тези, който убихте, за техните семейства НЯМА ваканция! Съсипахте семейства, унищожихте държавата си! Гроба е тяхната ваканция! Ще си платите скъпо и дори господарите ви няма да ви помогнат. Те вече се отрекоха от вас. Глупостта на комедианта няма да го оправдае. Ти си с децата си, но майки загубиха своите деца заради вас. Ръцете ви са в кръв, предадохте си родината за яхти и вили. И сега вече не щяла да царува...свърши вашата, разплатата идва.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Да, креативни сте! С три яхти и една камара луксони имоти извън Украйна. Всичко купено с кръвта на украински и руски момчета. И отклонени пари от помощите платени с НАШИТЕ данъци!!!! Е, няма да се върнета в Кривой рог. Ако не сключи мир, догодина може и да е вече руски. В Египет не съм сигурен, че семейство Зеленски са желани!

fallback