Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Руска разузнавателна група, която се опитала да проникне на украинска територия, била нападната от диви прасета и принудена да избяга. Един от войниците е загинал, твърди украинската медия News You Info.

"Руска група за реагиране при бедствия (ГРПБ) се опита да влезе в зоната на забрана за проникване в Чернобил в Северна Украйна. Окупаторите обаче не са стигнали далеч, след като са били спрени на пътя си от диви прасета. В един момент групата минаваше през гората и се натъкна на стадо диви прасета, които се разхождаха там. Не беше възможно да се стреля по животните, защото силните звуци от изстрелите можеха да издадат местонахождението им. Дивите прасета успели да настигнат един от войниците. След сблъсъка с едно от животните той паднал и ударил главата си в камък. Умрял на място", твърди изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Лека нощ, деца

преди 6 месеца

Тази художествена измислица за дивите прасета дето избиват войници в Чернобил е от същата серия като онази нашумялата история, която я расправяха абсолютно сериозно по украинските медии в началото на войната - дето една баба хвърлила буркан с кисели краставички по дрон и го СВАЛИЛА.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Да и един мармот нинджа е имало

100

ванга е казала

преди 6 месеца

путин ще го ядът прасета

fallback