Снимка: БГНЕС
fallback

Унищожен е склад за чуждестранно оръжие близо до град Лвов в рамките на рядък удар по Западна Украйна, твърдят от руските военни сили.

"Изстреляните от въздуха високоточни ракети с далечен обсег на действие близо до град Радехив в Лвовска област унищожиха складова база с оръжия и боеприпаси чуждестранно производство, доставени на киевския режим от Полша", се казва в изявление на Министерството на отбраната.

В изявлението не се уточнява какви видове оръжия са били унищожени при атаката в Радехив, на около 60 км североизточно от областната столица Лвов.

Министерството съобщи, че е унищожило и четири склада, съдържащи ракети, артилерийско оръжие и боеприпаси в южната област Николаев и източната област Донецк.

През последните седмици украинската армия, подкрепена от доставките на далекобойна артилерия, доставена от Запада, се опитва да проведе контраофанзива, за да си върне южната област Херсон./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 1 година

Не се учудвам че нацистите практикували канибализъм. Това е модерна опорка на филантропи и глобалисти защото било екологосъобразно !!!

115

Анонимен

преди 1 година

156 .Благодари се че не са ти отнели достъпа. Мене често ми се случва.

114

Анонимен

преди 1 година

Минуса ми за долния Карл не се хваща. Рискувам да си хчупя таблета.

fallback