Снимка: GettyImages
fallback

Пристанище Мариупол е напълно разминирано и започна да работи в обичайния си режим, заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

По-рано министерството съобщи, че специалисти от Черноморския флот и инженерните войски са приключили с разминирането на територията на пристанището в Мариупол. Открити и обезвредени са били повече от 12 000 взривоопасни предмета и оръжия, изоставени от украинските бойци.

Освободени са от потънали плавателни съдове и други навигационни препятствия подходните канали и вътрешните акватории. Руските сапьори са разминирали участъка по крайбрежието на Азовско море в съседство с пристанище Мариупол./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали пристанището на Мариупол работи нормално, но на дядя вова главата със сигурност не работи, още по-малко пък нормално. Какъв и.з.в.е.р.г трябва да си за да избиеш толкова народ, да разрушиш цяла държава и да кажеш - пристанището работи нормално?

36

Гражданин

преди 1 година

Путин ще твърди и че животът в града си тече нормално! А след време ще твърди че рашъните никога не са нападали(избивали) мирно население в града, пък и крайцера Москва не е съществувал.Това му се вика комунист. Той си има своя паралелна реалност различна от действителността.

35

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с героями на Покраина бе? Нещо няма новини. Иначе продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск. След Херсон скоро Одеса, Харков и Николаев ще се завърнат в лоното на Майка Русия. Покрайнината е от Днепър на запад. Това са и историческите й граници.

fallback