Снимка: БГНЕС
fallback

Русия извършва държавен тероризъм в Украйна и няма да спре дотук, а ще напада още страни, каза днес украинският министър на отбраната Олексий Резников, цитиран от Ройтерс.

Oще по темата
При посещение в Лондон Резников заяви, че от началото на руското нахлуване са убити 150 украински деца, а също така са разрушени над 400 училища и детски градини, както и над 110 болници.
 
"Това е държавен тероризъм. Затова Кремъл трябва да бъде спрян, защото ще отиде по-далеч. Ще нападне други страни", каза той.

Резников не даде доказателства в подкрепа на твърдението си. Русия отрича да взема на прицел цивилни, отбелязва Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че в града се въвежда нов, по-строг комендантски час, защото властите очакват още по-интензивен обстрел от страна на руските сили, предаде Ройтерс.

Комендантският час ще влезе в сила от 20 ч. днес (18 ч. по Гринуич) и ще продължи до 7 ч. сутринта в сряда.

Части от Киев неколкократно бяха подложени на обстрел от руските сили. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

Анонимен

преди 2 години

Че умиргате фашисти слуги на сащ и Ес

123

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

122

запознат

преди 2 години

До според мен: Всички тези поразии урковците са ги направили без да искат, от некадърност, така че не стреляте по пианиста, той толкова си може!!!

fallback