Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Удар срещу жилищен блок в Киев причини днес смъртта на най-малко двама души, ранените са най-малко 12, съобщи украинската служба за извънредни ситуации, цитирана от Франс прес.

Oще по темата
В околностите на украинската столица се водят ожесточени боеве, руските войски се опитват да обкръжат Киев.

Украинската служба за спешна помощ съобщи в Телеграм, че призори е бил ударен осеметажен жилищен блок в северната част на Киев, вероятно – от артилерийски снаряд. Избухнал е пожар, който е бил овладян от пожарникарите.

Самолетният завод “Антонов” в Киев също е бил подложен на обстрел от руски сили, каза киевската градска администрация, цитирана от Ройтерс.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

до 11

преди 2 години

Дядо ми е разказвал как през 1944-та като дошли руските войници в селото ни и изпили всичката ракия!Това ни е останало спомен от руснаците!Както ромите обичат металите,така руснаците си падат по алкохола! Даже повече руснаците обичат алкохола.Абе,на тия руснаци ромите кое обичат повече?

28

до 30

преди 2 години

Никой няма да пусне тази информация за нанасяне удар с балистична ракета с касетъчен заряд в центъра на Донецк, както никой и не писа до момента за хилядите цивилни жертви през последните осем години. А дори и да напишат, ще съобщат, че руснаците са ги бомбили. Не знам как само да се определят медиите, които подкрепят безчинствата на националисти?

27

до 28

преди 2 години

Не им позволяват да напуснат, държат ги като заложиници, защото позиициите им са там и разчитат на гражданското население да не ги бомбят

fallback