Снимка: БГНЕС
fallback

Украйна е получила оръжия от 19 държави, а десетки страни са ѝ предоставили хуманитарна и финансова помощ. Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба на брифинг.

Oще по темата
"Мобилизирахме международна антивоенна коалиция, която вече включва най-малко 86 държави и 15 международни организации.

19 държави предоставиха оръжие на Украйна, 10 държави предоставиха макрофинансова помощ, 22 държави предоставиха хуманитарна помощ, доброволци от 16 държави вече пристигат в Украйна, общият им брой надхвърля 1000 души и заявките продължават да пристигат", изброи министърът. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Реалист

преди 2 години

Още когато стана дума за членството на Украйна в НАТО, Русия заяви,че това е недопустимо. Преди Рождество Христово и Нова Година, заяви да ни се прекратяват границите. Този конфликт можеше да бъде избегнат. Запада не отстъпи, както се вижда и няма намерение да го правят( дано греша).

89

Реалист

преди 2 години

Това което се случва не е приятно за никого, дори и за президента на Русия.,но то се случва, както на други места по света. Ако погледнем от страната на Украйна, се вижда нарушаване на суверенитет и ненужна агресия от страна на Русия. Ако погледнем от другата страна вижда ме застрашават на националната сигурност.

88

Реалист

преди 2 години

Това е 3-та световна война.

fallback