Снимка: БГНЕС
fallback

Русия и Украйна приключиха преговорите и ще заминат за столиците си за консултации, като се предвижда втори кръг от преговори, съобщиха от украинската страна, цитирани от АФП.

"По време на разговорите Русия и Украйна набелязаха редица теми, по които бяха очертани определени решения", заявиха от украинската делегация.

"Руската и украинската делегация очертаха важни точки, по които може да се постигне напредък", каза ръководителят на комисията по международни въпроси в руския парламент, Леонид Слуцки.

Основната цел в преговорите в Беларус е била прекратяването на огъня на територията на Украйна, каза съветникът на оглавяващия офиса на Зеленски, цитиран от РИА Новости.

По-рано от канцеларията на Зеленски заявиха, че "основният въпрос на преговорите е незабавното прекратяване на огъня и изтеглянето на войските от територията на Украйна". (БГНЕС)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

до 56

преди 2 години

До МнениеНа кадиров дясната ръка, вече при девиците в рая.

68

men

преди 2 години

Това няма как да стане. Самите рунснаци в украйна не искат да живеят в Путистан. До 10 дни с Путин е свършено. Струва ми се че Путин е пред инфаркт. Но ще получи мозъчен кръвоизлив. На неговата възраст все пак.

67

karma

преди 2 години

do 53, да и на мен ми направи впечатление, голям ***, и ми влиза като бей с ръце в джобовете, пълен цирк :)

fallback