Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на украинската столица Киев обяви днес удължаване на комендантския час, въведен заради руското военно нашествие. Виталий Кличко предупреди, че всеки човек, който се намира на улицата от 17 до 8 часа, ще бъде считан за враг, предаде Франс прес.

Oще по темата
"Всички цивилни, които бъдат на улицата по време на комендантския час, ще бъдат считани за членове на вражески групи за саботаж и за разузнаване", заяви Кличко в "Телеграм".

Киев наложи в четвъртък, в началото на руското настъпление, комендантски час от 22 до 7 часа.

Кличко обяви също така, че метрото в столицата е преустроено в бомбоубежище и няма за момента да изпълнява транспортни функции.

Днес, в третия ден от военното настъпление, Киев е обстрелван с ракети, а в града се водят боеве, съобщават украинските власти.  (БТА)   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Путлеровитее тлолове навсякъде, лъжи и пропаганда , но хората не са слепи и виждат ужаса и терора

16

Teo

преди 2 години

В момента, 19.42 българско време, мисля, че 20.42 гледам камера на живо от площад София в Киев! Гледам 8 провокатора-саботажници и около 70 коли на минута! Масмедиите нещо много ни мятат по върбите!

15

Пинко

преди 2 години

Зеленски и Кличко са актьори наети да изпълняват мръсните задачи защото никой друг не иска да си цапа ръцете. Единия комик другия боксьор. - ТИ СИ И.ДИ.ОТ

fallback