fallback

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

spyro

преди 12 години

Почит и уважение към момчетата от екипажа, включващ и моят съпруг. Само те могат да говорят за "Слава" и "Надежда". Само те си знаят какво са преживели на плаванията.много интересно кому са били необходими тези плавания????? предполагам че няма да защитавате тезата че екипажа от истински мъже би могъл да противодейства с голи ръце под водата ....може да са мн смели но напълно безполезни с амортизираната техника!!!!един гол ентусиазъм не стига, особенно под вода :)

242

83, 84

преди 12 години

Почит и уважение към момчетата от екипажа, включващ и моят съпруг. Само те могат да говорят за "Слава" и "Надежда". Само те си знаят какво са преживели на плаванията. На нито един кораб където и да е- Варна, Бургас- НЯМА и НЯМА да има такъв екипаж. Всички останали, които хулят и се присмиват- жалки подобия на мъже... Смешни лигльовци и драскачи, които като видят газово пистолетче, си сменят бельото. Засрамете се. Не е мъжко господа да се държат като дами и да се подиграват с труда на други хора.

241

do 234

преди 12 години

AMI VODI POLKOVNIK, KVO CHAKASH, SAMO VOENEN PREVRAT STE SLOJI RAZPASALITE SE POLITICI I "MAFIOZI" NA MESTO. DEMOKRACIA S TAPACI, KORUPCIAI POLIESTINA NE STAVA, KOLA VAV VRATA I VOENEN RED..AMA NA TVA VREME MAI E KASNO ZA TAKIVA V EVROPA, ISTINATA E, CHE NIAMA BALKANSKA DEMOKRACIA DETO DA NE E MINALA PREZ VOENEN PREVRAT

fallback