Снимка: БГНЕС
fallback

Поредният студен мартенски ден ще е днес. Минималните температури в страната днес ще бъдат от -1 до -6 градуса, по Черноморието до -1,-2 . Денят започна с превалявания от дъжд и сняг над западните райони и мъгли и ниски облаци по Черноморието.

Преди обед ще вали слабо в централните и над източните райони. Следобед постепенно валежите ще спират и облачността над Южна и Източна България ще намалява.

Максималните температури в населените места ще бъдат от 2 до 7 градуса. Ще проникне по-хладен и влажен въздух, валежите от дъжд и сняг ще продължават, по-интензивно в западната половина от страната, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В петък преди обед ще има слънчеви часове, а следобед в западните и северните части от страната ще превалява сняг. В събота ще превалява главно в източните и в западните райони преди обед.

В неделя ще има повече слънце. Късно следобед ще се заоблачи и през нощта срещу понеделник в района на Сандански ще завали дъжд и сняг. В понеделник ще се установи облачно време с валежи в Западна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Киркова

преди 2 години

Господа от БТВ,когато гледам вашата ТВ,чувствам обида,когато Стаси Цалова говори за времето.Толкова ли няма млади кадърни младежи,които са учили по специалността за синоптик!?

1

Анонимен

преди 2 години

..... А щъркелите вече дойдоха, горките ....

fallback