Снимка: БГНЕС
fallback

Минималните температури за днешния ден са от 12 до 17 градуса. Преди обед над страната облачността ще бъде разкъсана, значителна над Стара планина, с превалявания. По-късно от север ще настъпи бързо увеличение на облачността над цялата страна.

Следобед над страната ще превалява и прегърмява, с повече валежи над централните и над североизточните райони. Вятърът ще бъде слаб от северозапад, със скорости до 20 км/ч, по планините - от север.

Максималните температури за деня ще бъдат в широки граници - от 24 до 29 градуса, в югозападните райони - до 30, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

По Черноморието ще бъде ветровито с валежи. Максималните температури на въздуха ще бъдат 26-27 градуса. Морската вода е с температура от 19 градуса по северното крайбрежие, до 20 градуса по южното.

В петък, събота и неделя ще бъде топло със следобедни краткотрайни дъждове, значителни в Рила и Пирин. Температурите в населените места от крайните южни райони ще минават 30 градуса.

Гледайте цялата прогноза за времето във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Русият

преди 2 години

На отделни изолирани места са възможни превалявания! Не са изключени гърмотевици и градушки. Информацията е точна и конкретна!

1

Голям прос

преди 2 години

Ако вали като вчера, както бяха прогнозирали, не си носете чадърите. Те много познават, но бъркат датата

fallback