Снимка: БГНЕС
fallback

Днес сутринта ще има разкъсани облаци до слънчево време над южните райони. Сутринта температурите в населените места ще бъдат от 14 до 19 градуса. Бързо облаците от юг и от север едновременно ще се увеличават. В цялата страна ще вали, с гръмотевични бури в Тракия и над Дунавската равнина. Вятърът ще бъде от северозапад, слаб със скорости до 5 м/с. Максималните температури ще са от 24 до 29 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

По Черноморието ще има разкъсана облачност. Следобед ще вали и гърми. Вятърът ще бъде слаб от югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 25 до 27 градуса. Морската вода е с температура 20 градуса по северното крайбрежие, а по южното - до 21.

В сряда отново ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, повече в Западната половина от страната. Следобед облаците бързо ще се разкъсват. Минималните температури ще са от 14 до 19 градуса. В четвъртък преди обед за кратко ще бъде слънчево, а следобед отново се очакват краткотрайни валежи и гръмотевици, повече в западната половина от страната.

В петък и в събота ще има повече слънце. Ще се затопля, а валежи ще има следобед в планинските райони. В неделя ще бъде слънчево и топло с температури от 27 до 31 градуса
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback