fallback

Днес ни очаква отново слънчево, дори горещо време. Преди обед ще има разкъсана облачност по Черноморието, а в следобедните часове в западните части на страната ще се появят облаци, но валежи не се очакват.

Максималните температури ще стигнат между 32 и 37 градуса в различните краища на страната, съобщи в "България сутрин" синоптикът Виолета Манчева.

Над планините ще се развиват купести облаци. Максималната температура на 2500 метра ще е около 14 градуса, а на 1500 - около 20.

По Черноморието ще има краткотрайни мъгли и облаци, които ще се разсеят следобед. Температурите ще са между 28 и 30 градуса. Температурата на морската вода пък ще е между 25 и 27.

Утре над страната ще премине облачна вълна. Привечер в района на Силистра ще превали и прегърми. Температурите ще са между 31 и 36 градуса.

В събота и неделя повече облаци ще има в западните райони. В началото на следващата седмица ни очакват много слънчеви часове с температури между 30 и 36 градуса, каза още Манчева пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Честит сбор

2

Умерен цесекар

преди 4 години

Страшна мацка, хич не видях къде колко градуса ще е ама май ще е горещооооо

1

Възхитен

преди 4 години

Страшно ми харесват и двете момичета (с русата и с тъмната коса) на ВРЕМЕТО на ONAIR. Стилна рокля (модела е един и същ), без пошло заголване. Имат стойка, визия, поведение, сдържаност. Не лъха някаква супер сексуалност, като "моделките" от другите телевизии, които само рекламират себе си и роклите. Казват си прогнозата и толкова. Не се разнасят излишно пред модерните карти. Приятни и приветливи за гледане. Браво момичета!

fallback