Снимка: архив Reuters
fallback

Отново ни очаква сняг, въпреки че астрономическата пролет е тук.

Днешният ден ще бъде облачен с температури от 0 до 9 градуса. По-студено ще бъде в Северна България. Няма да липсва и дъжд през седмицата. Опасността от поледици е все още на лице.

Това е прогнозата за очакващото ни време според климатолога на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Той предупреди в студиото на "България сутрин", че новата порция сняг отново може да изненада властите и да доведе до блокажи по пътищата.

"В Северна България се очаква да навали между 15-20 сантиметра сняг. Но снегът трудно ще се задържа по пътните платна. Въпреки това планинските проходи остават опасни. Времето остава динамично, тъй като сме в центъра на циклоналните процеси", посочи синоптикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

некъв филм

преди 6 години

отново излишна паник кодове аларми американски филми ...гледайте малко по реално на нещата докато има р в месеца септември-април се води зима точка и е нормално да има снег толкова вече преекспониране стига модерни хора явно не знаят че зимата с еноси яке и ако с епатува се носи храна и вода а в колата имаш лопата вериги навремето е имало и по големи зими и никой не е пищял като сега като минчо празников каже под нулата по канал едно и всеки си знае

1

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

Кодовете , къде са кодовете ?!Така и ще се останем не шашнати днес , язък ! Направо ще се разложим от спокойствие !

fallback