fallback

Тиктокърката с никнейм Ambamelia доби популярност в социалните мрежи след неин клип, на който разкъсва националното знаме на Гърция, тъй като го объркала с флага на Израел.

Обект на агресията ѝ станал гръцки ресторант в Ню Джърси. Собственичката на заведението каза, че това се е случило още през март т.г., но едва тези дни видеото е добило известност в социалните мрежи.

Самата инфлуенсърка се е фрустрирала, когато видяла синьо-бялото знаме при ресторанта, мислейки, че заведението подкрепя операциите на Израел срещу Палестина и нахлуването ѝ в ивицата Газа.

"Вижте тази глупост! Освободете Палестина! Какво зяпате? Нали знаете, че там се извършва геноцид? Не на ционизма в Монтклеър", се чува да крещи жената.

Виждайки какво се случва, двама служители от ресторанта излезли и ѝ обяснили, че това е знамето на Гърция, а не на Израел.

След случката собственичката на заведението Ефи Михалис обясни за The Post, че е подала жалба в полицията, но не знае какво е станало със сигнала ѝ. Оттогава обаче тя повече не смее да слага флагчета на родината си, за да не се повтори същата история и някой друг да обърка гръцкото знаме с израелското.

In a bizarre incident that has taken social media by storm, a TikToker’s attempt at political activism went very wrong outside of a New Jersey restaurant.

The obviously illiterate, racist woman, who is known online as “Ambamelia,” targeted a Greek eatery in Montclair, mistaking… pic.twitter.com/KBRDS2luHM

— Denn Dunham (@DennD68) October 17, 2024

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 36 минути

Те и русофилите си мислят, че Евразийския съюз е станал БРИКС, но какво да правиш... вари го, печи го, файда никаква...

55

Анонимен

преди 1 час

Толкова им е акъла на тези, неставащи за нищо индивиди.

54

Анонимен

преди 1 час

Израелците крадат история като македонците, защото си нямат. Дори флагът им е откраднат. Цветовете са неслучайно измислени като на средиземноморска държава. Знамето на Караманите е било подобно с шестоъгълна звезда. То дори и звездата погрешно се нарича "Звезда на Давид". А самият Давид в Библията както го описват е бил в конфликт с евреиските царе. Бил е спасен и приютен от палестинците.

fallback