Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

От Щабът на демократите излязоха с изявление минути след края на дебата между Камала Харис и Доналд Тръмп, в който съобщават, че Харис е готова да предизвика опонента си на втори дебат.

“Казала Харис е готова за втори дебат, а Тръмп дали е готов?”, се казва още в изявлението.

"Под ярките светлини, американският народ видя избора, пред който ще се изправи тази есен пред урните: между това да продължи напред с Камала Харис или да се върне назад с Тръмп", казва още от щаба на Харис.

"Това е, което видяха тази вечер и което трябва да видят на втори дебат през октомври. Вицепрезидентът Харис е готова за втори дебат", се казва още в съобщението на екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Тръмп спира Русия

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

30

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни и ДА ПРИЧИНЯВАТ МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ В ЕВРОПА ! Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

29

Анонимен

преди 1 седмица

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 и 2022 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

fallback