Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият американски президент Доналд Тръмп отново нападна Джо Байдън, Белия дом и цялата му администрация. В интервю за Fox News Тръмп каза, че решенията в Овалния кабинет се вземат от група фашисти, комунисти и марксисти.

“Аз съм точно обратното на заплаха за демокрацията, те са заплаха за демокрацията. Искам да кажа, вижте какво току-що направиха“, каза бившият ръководител на Белия дом за представители на Демократическата партия на САЩ.

Тръмп добави, че оттеглянето на настоящия президент Джо Байдън от надпреварата за най-висшия пост в държавата е равносилно на преврат. Новият кандидат на демократите е вицепрезидентът Камала Харис.

“Камала Харис, ако спечели изборите през ноември, няма да може да се противопостави на съперниците на Вашингтон на световната сцена и ще се превърне в играчка в ръцете им. Ще им бъде много лесно. Тя ще бъде играчка за тях. Те ще я погледнат и ще кажат: "Не можем да повярваме, че сме такива късметлии", допълни още в интервюто си Доналд Тръмп.

Той добави, че не би искал Харис да представлява Съединените щати на срещи с други лидери, включително китайския президент Си Дзинпин, допълва в-к “Труд”.

"Страната ни вече има достатъчно проблеми, те ще стъпчат нея и нейната луда администрация", каза още Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase