Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Светът беше шокиран, когато миналата събота нападател се опита да убие Доналд Тръмп по време на митинг в Пенсилвания. Илон Мъск, виден почитател на кандидата за президент на САЩ, разкри, че е минал през подобни опасности. Босът на Tesla преживял два опита за убийство, пише Automedia.bg.

След инцидента с Тръмп Мъск се включи в социалните медии, за да сподели собствените си шокиращи преживявания. Той разказа за два отделни опита за убийство близо до централата на Tesla в Тексас. И двата пъти нападателите са били въоръжени.

Мъск сподели, че високият му статус и противоречиви ходове са го превърнали в мишена. През 2022 г. милиардерът обвини репортерите, че са изложили живота му на риск, като са споделили местоположението на частния му самолет в реално време. Той нарече това „координати на убийството“. Случаят доведе до забрана на въпросните журналисти от X - платформата, собственост на Мъск.

Въпреки многобройните заплахи, за които споменава, босът на Tesla разкри само тези два сериозни опита. Той не даде подробности колко близо са се приближили нападателите, намеквайки, че не са го наранили.

Илон Мъск изрази съчувствието си към Тръмп и му пожела бързо възстановяване, позовавайки се на собствения си опит. Нещо повече - милиардерът даде подкрепата си за кандидата на републиканците, оприличавайки го на Теодор Рузвелт. Мъск дори е дарил пари за кампанията на Тръмп, въпреки че в миналото двамата имаха търкания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 месец

Щом си срещу укрите си в списъка им за ликвидация !

29

1

преди 1 месец

Само, аматьор.

28

Шкембе Войвода

преди 1 месец

Този път не сме ние, под моето вещо ръководство ВМРО се превърна в организацийка, даваща спокоен пристан на странни затлъстели безопасни игли.

fallback