Снимка: Twitter
fallback

Служителите на президента Джо Байдън подготвят кратък документ с голям шрифт и снимки, които включват точния му път до подиума, според шаблон за събитие, изпратен от Белия дом на служителите. Така те са убедени, че той ще стигне без проблеми до мястото, където да прознесе реч.

"Организирах просто събиране на средства в частна резиденция, но те го третираха като среща на върха на НАТО с неговите движения", заяви човек, който е служил на събитие на Байдън през последните 18 месеца.

Преди президентско събитие Белият дом изпраща на служителите на събитието документ, който да използват за шаблон, когато подготвят свои собствени материали за президента.

Един шаблон, чието копие е получено от Axios, е кратък и опростен, с една голяма снимка на пространството за събития на всяка страница, придружена с голям текст като: "Изглед от подиума" и "Изглед от публиката".

В документа от пет страници две страници са отделни снимки на "Разходка до подиума".

"Изненада ме, че опитен политически професионалист като президента ще има нужда от подробни устни и визуални инструкции как да влиза и излиза от стая", казва служителят, който помогна за набирането на средства, пред Axios

Двама бивши помощници, които са работили с Байдън по време на неговото вицепрезидентство, казаха, че по това време подготвителните му документи са били различни и по-често са разчитали на диаграми на обекти.

Организирането на президентски събития – често наричано "предварителна работа" – е интензивно и фокусирано върху детайлите за всеки главнокомандващ.

Президентските движения са планирани до всяка стъпка по начини, по които движенията на вицепрезидента често не са.

Предварителните документи също се развиха, откакто Байдън беше вицепрезидент, включително увеличеното използване на снимки на смартфони.

Други видни директори в администрацията на Байдън използват подобни методи за планиране на неговите движения, казаха източници пред Axios.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

до Ужаст

преди 2 месеца

в България кои са на власт бе, ***-ум.Попикани старци ти контролират живота

47

нанобот

преди 2 месеца

Живия пример че някои живеят в матрицата

46

Ужас

преди 2 месеца

На власт в сащ са само такива мумии,конгреса и сената е като старчески дом.Те мразят хората и свободата.

fallback