Снимка: ЕПА/БГНЕС

В сряда президентът Джо Байдън е провел среща с губернатори от Демократическата партия в Белия дом, съобщава CNN. По време на срещата Байдън е споделил, че е добре вечерните му ангажименти да бъдат преустановени и да няма никакви прояви с негово участие след 20 часа вечерта. Президентът откровено е признал, че се нуждае от повече сън.

По време на срещата в Белия дом Байдън е уверил губернаторите от подкрепящата го партия, че ще успее да надвие опонента си Доналд Тръмп не само на следващия дебат, но и на президентските избори през ноември. Байдън също така е успокоил, че е способен да изкара още един мандат от четири години.

По информация на CNN обаче не всички присъстващи на срещата гледали с оптимизъм на заявките на 81-годишния държавен глава. Напрежението тлее особено след слабото представяне на Байдън на изминалия дебат срещу Тръмп. След това Байдън призна, че се чувства уморен и като причина посочи ангажиментите му по света и недостатъчното време да си отпочине.

Колкото до желанието му за повече сън, в статията си CNN напомня, че президентът Джордж Буш си е лягал в 21 часа, а Барак Обама не е вечерял след 18:30 часа.

“Нормалните президенти намират баланса, същото прави и Джо Байдън. Това обаче не важи за Доналд Тръмп, който прекарва половината от своя ден в Truth Social, развивайки планове, които биха докарали рецесия, а другата половина от деня му минава в игра на голф”, коментира говорителят на предизборния му щаб Кевин Мунос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase