Снимка: Jon Levine, Х
fallback

В социалната мрежа Х изтече запис на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. В него той отправя тежки думи по адрес на настоящия президент Джо Байдън.

Изтеклото видео е заснето на игрището за голф, а компания на Тръмп му прави неговия син Барън. Във видеото той нарича президента "разнебитена торба" и предполага, че демократът скоро ще отпадне от надпреварата. Видеоклипът е получен от Daily Beast.

Кадрите започват с Тръмп, който държи пачка пари и пита група хора извън камерата: „Как се справих с дебата онази вечер?“.

Във видеото Тръмп определя Байдън като “лош човек”.

„Той просто се отказа, знаете – той се отказва от надпреварата“, продължава Тръмп. "Измъкнах го - и това означава, че сега имаме Камала. Мисля, че тя ще бъде по-добра“, твърди бившият президент, преди да започне атаката си и срещу вицепрезидента. „Тя е толкова жалка, толкова лоша”, адресира думите си Тръмп към Камала Харис.

След това Тръмп отново насочва вниманието си към Байдън. „Можете ли да си представите този тип да се занимава с Путин? Или с президента на Китай - който е жесток човек. Той е свиреп човек, много твърд човек“, казва Тръмп.

Не е ясно на кое голф игрище е заснето видеото или кога е направено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дън си е заслужил обидите с този отвеян поглед и несвързаните думи и фрази, които изрича плюс манията отново да се кандидатира за No 1 на САЩ. Съзнанието на този човек на този свят ли е или блуждае някъде в облаците?

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Dabe Може Камала да е на ниво нашето Марче и да се смеят на речите й, ама е от правилните, т.е. поне е от малцинство. Не знам как не са изкарали някой черен от "генералките" с поли да са съвсем модерни.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Какво всъщност лошо казва Тръмп? Или, както казва Милей на журналист "Левите много се обиждат от истината. Колко си висок? 1.87. Ако кажа, че си 1.87, дали трябва да се обиждаш, защото се чустваш различно?" по повод "обидата" към президента на Бразилия- ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА КОРУПЦИЯ и от комунистическата партия обиден от "корумпиран комунист".

fallback