Снимка: БГНЕС
fallback

Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като "опитен търговец, който успешно е осигурил огромни пакети финансова помощ от САЩ", докато критикува разходите на президента Джо Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" като разточителни и прекомерни.

Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на преговори, като определя Зеленски като "може би най-великия търговец от всички политици", защото при всяко свое посещение в страната той осигурява помощ от САЩ в размер на 60 млрд. долара.

Тръмп критикува разходите на Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" и обвини действащия президент на САЩ, че "прахосва пари на невиждани досега равнища" и влага пари в "Зеления нов курс", който той нарече "измама".

Отношенията между САЩ и Украйна и външната помощ остават спорен въпрос. Спорът подчертава продължаващия дебат относно американската външна помощ за Украйна, като американците са разделени по въпроса дали помощта е достатъчна или прекомерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

НАРКОМАНА ЗЕ

преди 1 седмица

НАРКОМАНА ЗЕЛЕНСКИ РАБОТИ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ СОБСТВЕНОСТ НА ДЕМОКРАТИТЕ В СЕНАТА НА САЩ ! ТОЯ Е ЕДИН ГНУСЕН ПРЕДАТЕЛ КОЙТО ПРОДАДЕ СТРАНАТА СИ И УНИЩОЖИ НАРОДА . ЩЕ СВЪРШИ КАТО ХИТЛЕР НАЙ ВЕРОЯТНО НО ИЗГОРЕН А РАЗМАЗАН ОТ НЯКОЯ РАКЕТА

101

Зеленски е лакей

преди 1 седмица

Просто залога за САЩ в украинските земи е 13 тролиона долара и е един вид инсулин за паразитиращата Държава, наречена САЩ. Затова инвестират в Зеленски, защото не им стиска още да излязат лице в лице срещу Русия, а предпочитат друг да им върши работата срещу заплащане.

100

Абе

преди 1 седмица

изобщо не харесвам САЩ. По тази причина им желая още един мандат на Байдън.

fallback