Снимка: Кадър Youtube
fallback

В социалната мрежа Х се появи клипче, което за броени минути се превърна в хит. Синът на републиканеца Джон Роуз се превърна в звезда и засенчи баща си, докато той произнасяше реч в Камарата на представителите.

Момченцето Гай е на 6 години и очевидно не е имало при кого да остане, след като баща му го взима на работа, а това определено му изиграва лоша шега, пише bTV. След като Джон Роуз започва речта си, първо момчето поглежда директно в камерите, усмихвайки се до уши. След това за малко се отегчава и сякаш губи интерес. Но това не е всичко - момчето започва да се плези да клати главата си, с което показва, че изобщо не се впечатлява от нещата, които баща му съобщава.

След това продължава да прави фигури с ръцете си – поведение, което би го изпратило в директорския кабинет, ако беше на училище.

На фона на лудориите на сина си, републиканецът Джон Роуз изобщо не знае какво се случва и говори за бившия американски президент Доналд Тръмп и делото срещу него.

„Като адвокат мога да ви кажа, че 30 май ще бъде сред най-безславните дати в американската история“, казва Роуз.

След речта, когато разбира какво се е случило зад гърба му, конгресменът не изглеждаше притеснен и благородно поема част от отговорността за забавната случка. „Ето какво получавам за това, че казах на сина си Гай да се усмихва пред камерата за по-малкия си брат“, написа по-късно Джон Роуз в Х. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ушите му ще откъсне!

преди 3 месеца

Ха, шамари сега де! Конгресмен Роуз май ще прилага руските възпитателни методи, а именно "възпитание по Макаренко". :) Ще му скъса ушите! Момчето си е "заработило" за няколко шамара.

12

Сладур с

преди 3 месеца

Наднормено тегло.

11

Сата НАТО

преди 3 месеца

Малкия е пич, много артистичен даже :)))

fallback