Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Без присъда приключи първият ден от съдебния процес срещу Доналд Тръмп. 12-те заседатели обаче поискаха да изслушат отново потенциално ключови показания на свидетели, предаде Асошиейтед прес.

Съдебният процес срещу бившия президент на Щатите започна миналия месец в Ню Йорк и е исторически. Това е първото наказателно производство в САЩ срещу бивш президент. Процесът срещу Тръмп е по обвинение, че е купил мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс, за да не говори за тяхната връзка, предаде БТА.

Съдебните заседатели, които поискаха вчера да чуят отново и дадените им от съдия инструкции, бяха изпратени у дома след около 4 часа и половина обсъждания. Те ще съберат отново днес.

Тръмп определи процеса като "много несправедлив". "И Майка Тереза не би могла да пребори тези обвинения, но ще видим. Ще видим как ще се справим ние", каза той на излизане от съдебната зала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп е американския Навални.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 1 Тива, че е в затовара, не му пречи да е кандидат. Идеята е, да не можеш просто да арестуваш политическите си опонентиа а един корумприан съдия, да го вкара в затвора и да ти разчисти сцената.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До 3 - Круз!

fallback