Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 2 чаши сварена паста пене
  • 1 чаша чери домати на половини
  • 250 г сирене фета, натрошено
  • 1/3 чаша зехтин
  • 1/3 чаша пресен босилек, нарязан
  • ¼ чаша ситно нарязан лук
  • ¼ чаша кедрови ядки

Приготвяне:

  • Разбийте в блендер зехтина, кедровите ядки и босилека, ако искате да направите песто. Ако не, може да използвате и готово.
  • Трети вариант е да използвате съставките поотделно. Изборът е ваш.
  • Сварете, отцедете пастата и я оставете да изстине.
  • Нарежете доматите.
  • Смесете всички съставки.
  • Добавете натрошеното сирене и разбъркайте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 седмици

В сезона на спанака и зелената салата пари за черита и кедър не давам.

3

БеГе Папуаса

преди 3 седмици

Предпочита па ЧА с чесън и сфински копита за салата

2

Анонимен

преди 3 седмици

Колко много маззньоч за две чаши макарони!

fallback