Продукти:
- 5 с.л. зехтин
- 3 стрити скилидки чесън
- сокът на 2 лимона
- 2 ч.л. сушен риган
- 2 ч.л. сушен розмарин
- 2 ч.л. сушена мащерка
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
Приготвяне:
- В купичка комбинирайте много добре всички съставки.
- Намажете месото.
- Сложете го в подходящ съд, в който да се маринова, покрийте го с фолио.
- Поставете го в хладилник за няколко часа, преди да го сготвите.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 3 седмициЗащо МАРИНА е членувано, ало джурналята, българския къде го учихте, на улицата в Столипиново ли?
2
Анонимен
преди 3 седмициКакви бяха разликите в скелета на агнето и кучето? А между заек и котка? Миналата година алармирвахте за измами, тая година цената е тройна, а контролът пак е същата ала-бала,мижи да те лажем, джиджи биджи, туке има туке нема.
1
Анонимен
преди 3 седмициКанела как така няма? Без канела не ми го хвали агнешкото.