Снимка: архив, БГНЕС
fallback

При стрелба в Балтимор, щата Мериленд,  снощи са били ранени шестима души, очаква се всички да оцелеят, съобщиха от полицията, предаде Асошиейтед прес.

Служители, които спрели автомобил в северната част на града, чули изстрели малко преди 21:00 ч. и отишли да разследват, заяви говорителката на полицейското управление в Балтимор Линдзи Елдридж.

Полицаите открили трима мъже, които имали "множество огнестрелни рани по телата, които не застрашават живота им", заяви Елдридж в имейл. Медиците транспортирали тримата мъже до болници в района.

След това полицията била информирана, че има още трима пострадали, които отишли в болници в района с огнестрелни рани, които не са животозастрашаващи, допълни говорителката.

Сред пострадалите са 18-годишна жена, двама 22-годишни мъже, 26-годишен мъж и 17-годишен мъж, каза Елдридж.

Засега не се посочват причините за стрелбата, посочва АП.
(БТА, Пламен Йотински)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 11 месеца

Обяснявайте как Русия била пред гражданска война.

18

Моше

преди 11 месеца

Засега не се посочват причините за стрелбата Веселба ... Комшийско парти ... Спор за неокосена ливада... Ей тъй на , щото на някого му е било кеф да си постреля ... Само не знам защо се обсъждат такива банални ежедневни случки от САЩ? Още малко и ще започнете да пишете статии че слънцето изгряло тази сутрин.......

17

Бай Стамат

преди 11 месеца

У наше село на всеки му дрееме

fallback