Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Предходният държавен глава на САЩ Доналд Тръмп обяви, че демократите правят опит да му попречат да се кандидатира за втори мандат, съобщи FOX News.

В момента се води заседание в Конгреса. То отново разглежда действията на Тръмп през последната година от неговия мандат.

"Това просто е поредният опит да се спре водещия човек във всички проучвания да се кандидатира за изборите.

Oще по темата
Правят всичко възможно да ме спрат", заяви Тръмп.

Той заяви, че действащата администрация губи подкрепа, заради икономическата картина в страната. Тръмп е уверен, че може да се справи с всичко това.

Той настоява, че демократите нямат решение. За това и се опитват да спрат неговата кандидатура. Очаква се позицията на републиканците относно негова нова кандидатура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 17

преди 1 година

Е нали един "адекватен" го замени - толкова адекватен, че чак дрънка ! Докато беше Тръмп, всичко си беше добре по света и бензинът струваше под 2лв, а сега погледни какво става !

17

Вярно е

преди 1 година

Видяха, че отново има шанс, ипак запичнаха мръсната пропаганда срещу него, и то на най-високо ниво ! Демонокрация в действие !

16

Анонимен

преди 1 година

Колко пък да е неадекватен! Мотото му е Америка Фърст. Дори само заради това заслужава уважението на американския народ.

fallback