Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Доналд Тръмп отхвърли вариант за завръщане в социалната платформа Туитър, съобщи FOX News.

Платформата беше широко използвана от Тръмп в неговите предизборни кампании. Често той обясняваше своята програма на избирателите през нея.

Преди година обаче Туитър закри всички профили на бившия държавен глава. Сега той не възнамерява да възстановява своите профили, дори и след като Илон Мъск обяви, че е договорил придобиването на компанията.

През тази година Тръмп основа собствена социална платформа, за която твърди, че позволява пълна свобода на изразяване на мнения.

Oще по темата
Към момента тя е и основната медия, през която работи.

"Надявам се, че Мъск ще придобие Туитър, защото е добро момче и ще направи подобрения. Аз обаче оставам в Truth", заяви Тръмп.

Днес Илон Мъск обяви, че е договорил споразумение за социалната платформа, като основната му идея е да гарантира свободното изразяване на лично мнени

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

Ще го подобри, защото не е глупав като тебе.

5

Анонимен

преди 2 години

Мъск се готви най вероятно да става президент и си осигурява медия.

4

анонимен

преди 2 години

Свободата е нещо, което трябва, освен да имаш усещане за него и да знаеш как се практикува. В социалните мрежи си роб на простаци, на злобари, Инстаграмът е гостоприемен за кифли с джуки, които се саморекламират. Това ако е свобода, не знам просто. Блясък и циркове. А политици шикалкавят още па-нагло в социалките. Ние сме шарани и такива, които обичат да си губят времето, щом който се е махнал, се е махнал късно.

fallback