Снимка: БГНЕС
Екипажът на Crew Dragon на компанията SpaceX успешно се скачи с Международната космическа станция /МКС/, съобщиха от НАСА, предаде БГНЕС.
 
На борда на Crew Dragon има четирима астронавти.
 
Това е третият Crew Dragon, който осъществява успешно скачване със станцията. Този път обаче то е извършено в автоматичен режим. Предишният екипаж се завърна на Земята във вторник.

Коментари Напиши коментар

8

Забавно603

преди 7 месеца

Значи едните имат кораб, който може да превозва комфортно 4 астронавта(реално повече) който може да връща И товар и е имал един път проблем с рахлабена тръба на тоалетната.Другите имат кораб на половин век превозващ 3 космонавти натъпкани като в консерва носещи пелени като част от скафандара. ДА!!!.Който не може да връща полезен товар. Но Спах си е е оправил проблемът е ще лети.А за русофилите ще остане само тая кафява радост да ги топли

7

Памперс

преди 7 месеца

"Памперс" официален доставчик на "вътрешни" тоалетни за астронавтите на НАСА. ...... С нашите памперси, дори Хюстън намя да разбере че сте се наааакали.

6

Гошо

преди 7 месеца

До Анонимен3И правилно Това трябваше да се направи отдавна а не да се чака да проработи съзнанието на всеки Извънредните ситуации изискват извънредни мерки