Снимка: БГНЕС
Богатата наследница Парис Хилтън направи шосиращи разкрития, че е била малтретирана в специални центрове, които са създадени да "лекуват" непокорни тийнейджъри в САЩ. Хилтън призова Белия дом и Конгреса да приемат нови закони, които да гарантират правата на непълнолетните в тези центрове, предаде БГНЕС.
 
В колона за Washington Post Хилтън изтъква, че индустрията от 50 милиарда долара годишно включва около 120 000 американски тийнейджъри в центрове.
 
Хилтън сподели, че тя самата като тийнейджър е била изпращана на подобни места от родителите й.
 
"И на четирите места, където бях изпратена като тийнейджър, понасях физически и психически тормоз от страна на работниците: задушаваха ме, пляскаха ме, шпионираха ме, когато си взимах душ, не ме оставяха да спя. В един център в Юта, бях затворена сама в стая, където стените бяха покрити с драскотини и петна от кръв ", пише Хилтън. 
 
Тя твърди, че дори не можела да се оплаче от насилието, което й причиняват, тъй като нямала връзка с външния свят. Според наследницата центровете за трудни тийнейджъри "забиват клин" между деца и родители, като твърдят пред родителите, че на децата не може да се вярва.
 
Индустрията на проблемните тийнейджъри включва общежития, военизирани лагери, центрове за поправяне на поведението, и има годишен оборот от около 50 милиарда долара, включително лечение с "трудни", но справедливи "методи", пише още Хилтън. 
 

Коментари Напиши коментар

2

Кико

преди 6 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

1

Ебачев

преди 6 месеца

Е, понаебали са ги малко, но и милиардерката не си крие минджикупляктора, кога я съешават изотзад, работейки "временно", като порно "актриса".