Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън, който беше хоспитализиран с инфекция, беше изписан от болницата днес. Това съобщи неговият представител Анхел Уреня, като се позова на ръководството на медицинския център.

"Бившият президент Клинтън беше изписан днес от медицинския център UC Irvine. Температурата и броят на белите му кръвни телца се нормализираха и той ще се върне в дома си в Ню Йорк, където ще завърши курса на лечение с антибиотици", цитира Уреня съобщението на лекарите в Twitter. Според изявлението медиците "ще продължат да наблюдават възстановяването му".

42-рият президент на САЩ (на поста от 1993 до 2001 г.) беше хоспитализиран в щата Калифорния във вторник, но това стана ясно едва в четвъртък. Според CNN 75-годишният Клинтън е получил инфекция на пикочните пътища, която е попаднала в кръвта му, но е била открита навреме.

Коментари Напиши коментар

13

7654

преди 1 месец

Има си редовен трафик на деца ат Хаити за тези изверги в сащ,където се гав рят с тях и ги ядат после,дано Бог ги накаже тея в сащ и от канада също участват в сатанеските сбирки

12

Асан

преди 1 месец

Баба Хилари да му прай попара и да му пере гащите :)))

11

Щирлиц

преди 1 месец

Пурата дими ли,Бил?